Стакло Милчин

Совршенство на прв поглед

Стакло Милчин

Совршенство на прв поглед

Стакло Милчин е семејна компанија која се занимава со доработка и обработка на стакло и производство на ПВЦ столарија. Почетоците на овај семеен бизнис датидираат уште од 1867 година кога обработката на стакло била вистинска уметност и реткост. Компанијата повторно е обновена во 2001 година и до ден денес важи за еден од водечките производители на ПВЦ дограма Македонија.

 

Услуги

Стакло Милчин се занимава со доработка на стакло,

стаклорезачки и стаклобрусачки услуги,

како и производство на ПВЦ дограма

Повеќе

Проекти

Стакло Милчин има изведено голем број на

стамбено-деловни и приватни објекти за домување

во Прилеп, Битола, Охрид, Скопје.

Повеќе